Bilek Ölçünüze Uygun Pırlanta Bileklik Seçimi

Eklenme Tarihi:

Bilek Ölçünüze Uygun Pırlanta Bileklik Seçimi

Pırlanta bileklik, zarafetin ve şıklığın simgesidir. Bu nedenle geçmişten günümüze kadınlar, pırlantanın eşsizliğini üzerinde taşıyan bilekliklere yönelim göstermiştir. Son derece estetik ve şık detaylara sahip olan pırlanta bileklikler, hayatın her alanında kadınların arzu ettikleri görünümlere ulaşmasını sağlıyor. Bu nedenle pırlantanın eşsizliğiyle sarmalanmış olan bilekliklerin mücevher dünyasında kendisine çok özel bir yer edinmiş olduğu söylenebilir.

Kombinlerin en özel ve estetik tamamlayıcıları arasında yer alan pırlanta bileklik modellerinin zarafetinden yararlanabilmek için bileğe en uygun bileklik tercih edilmelidir. Çeşitli yöntemler kullanılarak bilek ölçüsü alındıktan sonra bu ölçüleri karşılayan benzersiz tasarımlar arasından tercihte bulunmak, pırlantanın ihtişamına zahmetsizce ulaşmayı mümkün kılacaktır.

Bileklik için Bilek Ölçüsü Nasıl Alınmalı?

Bilek ölçünüze uygun pırlanta bileklik seçimi için bilek ölçümünü doğru ve sistematik bir şekilde yapmalısınız. Bu noktada kullanılabilecek farklı yöntemler bulunmaktadır. Bilek çevresi ölçümü, el ve el çevresi ölçümü; bilek ölçümünde uygulanması gereken yöntemlerdir. Sahip olunan kilo, bileklik ölçülerinde değişikliğe neden olacağı için kişinin boy ve kilo oranı ön planda tutulmalıdır.

Bilek ölçüsü alınırken dikkat edilmesi gereken pek çok husus bulunmakta olup bu hususlar şu şekilde sıralanabilir:

Bazı kadınlarda bileğin ince fakat elin oran olarak geniş olması, bilek ölçüsüne göre alınan bilekliklerin kullanılamamasına neden olabilir. Bu nedenle her bir hususa dikkat edilmeli ve bilek ile ele en uygun pırlanta bileklik tercih edilmelidir.

Bilek Çevresi Ölçümü

Bilek çevresi ölçümü, bilek ölçünüze uygun pırlanta bileklik seçimi için önemli yöntemlerden bir tanesidir. Eşsiz ve incelikli tasarıma sahip pırlanta bileklik satın almadan önce bilek çevrenizi şu adımları uygulayarak ölçebilirsiniz:

El Bileğinin Çap Özelliği

El bileğinin çap özellikleri, özellikle internet ortamında yapılan pırlanta bileklik alışverişlerinde işe yarar bir yöntemdir. El bileği çapı ölçümü için daha önce kullandığınız bir bilekliği alabilir, bilekliğin uzunluğunu mezura yardımıyla ölçebilirsiniz. Böylelikle doğru verilere ulaşarak el bilek çapınıza en uygun bilekliği tercih edebilirsiniz.

El Çevresinin Ölçümü

Bilek ölçünüze uygun pırlanta bileklik seçimi için el çevresini doğru bir şekilde ölçmeniz oldukça önemlidir. El çevresinin özelliklerini belirleyebilmek için avucunuz yukarı bakacak şekilde elinizi tüm parmaklarınızla birlikte yukarıda tutun. Bir sonraki aşama, başparmağın ucunu küçük parmağın ucuyla birleştirmektir.

Ardından bir ip alın ve başparmak kök hizasında elinizi sarın. İki ucun birleştiği yerden ipi keserek cetvel yardımıyla elinizde kalan ipliğin boyutunu ölçün. Böylelikle el çevresini zahmetsizce ölçebilir ve bileğinize uygun estetik ve zarif pırlanta bilekliği tercih edebilirsiniz.

Bilek Ölçüsüne Uygun Pırlanta Bileklik Nasıl Seçilir?

Bileklik ölçünüzü aldıktan sonra, bilek ölçünüze uygun pırlanta bileklik tercihinde bulunabilirsiniz. Pırlantanın odak noktada yer aldığı ve zarafetiyle herkesi büyüleyen tasarım pırlanta bileklikler, tercih edilebilecek bileklik türleri arasında yer alıyor. Sıra dışı tasarımlarıyla görenleri büyüleyen tasarım pırlanta bilekliklerin yanı sıra baget pırlanta bileklikler, pırlanta suyolu bileklikler ve daha pek çok bileklik türleri arasından tercihte bulunabilirsiniz.

Bu yazımızda sizler için bilek ölçünüze uygun pırlanta bileklik seçimi başlığına değindik. Eşsiz ve benzersiz pırlanta bilekliklere hayat veren ve yenilikçi tasarımları sizlerle buluşturan Craft Pırlanta farkıyla arzu ettiğiniz tasarımlara sahip olabilirsiniz.

Bir önceki yazımıza https://www.craftpirlanta.com/blog/sevgililer-gunu-icin-3-pirlanta-mucevher-onerisi linkinden ulaşabilirsiniz.

Hakan Cicek

Hakan Çicek