Boğa Burcu Kadınları için Mücevher Önerileri

Eklenme Tarihi:

Boğa Burcu Kadınları için Mücevher Önerileri

Zodyak'ın ikinci burcu olan ve 21 Nisan-21 Mayıs arasında doğanları kapsayan Boğa burcu; sabırlı, inatçı, dengeli ve güvenilir karakter özellikleriyle bilinir. Her daim ayakları yere basan ve en ufak adımını bile planlayarak atan Boğa burcu kadınları, söz konusu moda olduğunda alımlı ve bakımlı görünümleriyle herkesi kendine hayran bırakır. Birbirinden şık kıyafetleri kombinleme konusunda oldukça başarılı olan Boğa burcu kadını, dikkat çekici görünümünü ışıltılı aksesuarlarla tamamlamayı tercih eder.

 

Doğal taşların ve pırlantanın göz alıcı ihtişamına hayır diyemeyen Boğa burcu kadınları için seçilecek hediyelerin de bu doğrultuda olması gerekir. Diğer burçlara yönelik hangi hediyeleri seçebileceğinizi öğrenmek için Craft Pırlanta tarafından hazırlanan burcuma göre pırlanta adlı yazıdan ilham alabilirsiniz.

 

Boğa Burcunun Rengi: Mavi

 

Burç özellikleri renk tercihlerine de yansır. Her burcun olduğu gibi Boğa burcunun karakterini yansıtan favori bir rengi mevcuttur. Peki Boğa burcu hangi rengi sever?

 

Güvenilir ve sabırlı kişiliği ile bilinen Boğa burcu rengi mavidir. Güveni, sakinliği ve huzuru sembolize eden mavi renk, Boğa burcunun enerjisini kusursuz bir şekilde tamamlar. Zaman zaman inatçı yapısıyla öne çıkan Boğa burcu, ateşli ruhunu mavi rengin sakinliği sayesinde dengeler. Dolayısıyla Boğa burcu kadınının aksesuar tercihlerinde mavi renk bir üstünlüğü sahiptir.

 

Boğa Burcunun Taşları

 

Zodyak’ta bulunan her bir burcun kendine ait özel bir taşı vardır. Burçların özelliklerini taşıdığı düşünülen doğal taşların enerjiyi yükseltme, şans getirme ve ruhu dengeleme işlevlerine sahip olduğuna inanılır. Astrolojiye ve doğal taşların enerjisine inanan birçok kişi tarafından “Boğa burcu taşı nedir?” sorusunun cevabı merak edilebilir.

 

“Boğa burcu doğal taşı nedir?” sorusunu farklı şekillerde yanıtlamak mümkündür. Bu konuda öne çıkan iki farklı taş vardır: Akik ve elmas. Boğa burcu ile beraber anılan ve Boğa burcunun enerjisini tamamladığına inanılan akik ve elmas; kolye, yüzük ya da bilezik gibi mücevherlerde sıklıkla yer alır. 

 

Akik

 

“Boğa burcu hangi taşı kullanmalı?” sorusuna verilecek öncelikli yanıt akiktir. Kuvars mineralinin kalsedon ile birleşmesinden meydana gelen akik taşı farklı renklere sahiptir. Kırmızı, kahverengi ve yeşil gibi renklerde olabilen akik taşı Boğa burcu için mavi renk seçeneğini de sunar. Boğa burcu taşının rengi mavi olarak seçildiğinde burcun ruhunu yansıtır ve enerjisine eksiksiz bir şekilde uyum sağlar.

 

Mavi akik aynı zamanda Boğa burcu uğurlu taşı olarak da değerlendirilir. Mavi akik taşından üretilen aksesuarları bileğinde ya da boynunda taşıyan Boğa burcu kadınları daha öz güvenli ve pozitif bir ruh hâline bürünebilir.

 

Elmas

 

Boğa burcu doğal taşı olarak bilinen diğer bir seçenek ise elmastır. Pırlantanın işlenmemiş hâli olan elmas, dünyanın en sert ve değerli taşıdır. Elmasın sahip olduğu bu özellikler, Boğa burcu taşı olarak anılmasına yol açar. Zira Boğa burçları da dirayetli ve güçlü karakter özellikleriyle bilinir.

 

Boğa burcu kadını doğal taşı olan elmas; yüzük, kolye, bileklik ya da küpe gibi birçok mücevherde kendine yer bulur. Seçkin ve cesur Boğa kadınlarının güzelliğini taçlandıran elmas, aynı zamanda hayal gücü, yaratıcılık ve ilham verdiğine inanılan bir taştır.

 

Boğa Burcuna Hitap Edecek Mücevherler

 

Boğa burcuna hitap edecek mücevherlerin başında akik ve elmasla bezenmiş kolye, bilezik ve yüzükler gelir. Özellikle elmasın ince bir işçilikle göz alıcı bir zarafete kavuştuğu pırlanta, Boğa burcu kadına en çok yakışan mücevherler arasında yer alır. Altınla mükemmel bir uyum sağlayan pırlanta, Boğa burcu kadınının ışıltısını artıracak tercihlerden biri olacaktır.

 

Pırlanta Kolye

 

Boğa burcu taşı kolye modellerinde elmasın işlenmiş hâli olan pırlanta olarak kendini gösterir. Pırlantanın eşsiz zarafeti Boğa burcu kadınlarının zarif boyunlarına mükemmel bir uyum sağlar. Sevdiklerinizi ya da kendinizi şımartmak için Boğa burcu kolye modeli olarak kesinlikle pırlantalara öncelik vermeniz gerekir. Bunun için Craft Pırlanta tarafından tasarlanan birbirinden şık pırlanta kolye modellerine göz atabilirsiniz.

 

Pırlanta Bilezik

 

Bilekleri zarif bir şekilde saran pırlanta bilezik modelleri de Boğa burcu kadının şıklığını ve ışıltılı ruhunu tamamlayacak mücevher seçenekleri arasındadır. Boğa burcu sevdiğinizi mutlu etmek için rakipsiz bir seçenek olan pırlanta, yer aldığı estetik tasarımlı bileziklerle bu mutluluğu ikiye katlar. 

 

Pırlanta Yüzük

 

Sevginin, aşkın ve sadakatin sembolü olarak da düşünülen pırlanta yüzük modelleri Boğa burcu kadınlarını özel ve değerli hissettirecek mücevherlerin başında yer alır. Pırlanta yüzükleri, sevgi ve aşk dolu anları ölümsüzleştirecek bir hediye olarak Boğa burcu kadınlara sunabilirsiniz.

Hakan Cicek

Hakan Çicek