Burcunuzu Yansıtan Pırlanta Takı Önerileri

Eklenme Tarihi:

Burcunuzu Yansıtan Pırlanta Takı Önerileri

Burcunuzu yansıtan pırlanta takı önerileri, kendinizi her ortamda eşsiz ve göz alıcı hissetmeniz için kolaylık sağlayacaktır. Size enerji verecek pırlantaları tercih etmeniz, karakterinizle uyumlu bir yaşantı içinde olmanıza da destek olur. Burcunuzu yansıtan estetik ögeler ve renkler sayesinde kombinlerinize de modern bir dokunuşta bulunarak benzersiz tarzınızı ön plana çıkarabilir, gözlerin üzerinizde olmasını sağlayabilirsiniz. İşte burcunuzu yansıtan pırlanta takı önerileri!

Koç Burcu

Koç, liderliği ve tutkusu ile bilinir. Zodyak burçlar kuşağının ilk burcu olan koç, aynı zamanda oldukça enerjiktir. Bu özellikleri bir arada yansıtan pırlanta takılar, koç için oldukça idealdir. Kırmızının çok özel tonunu üzerinde taşıyan ve estetik tasarımlara hayat veren yakut, koçun en sevdiği değerli taş olma özelliğindedir. Bu nedenle burcunuzu yansıtan takılar hangisi sorusunun cevabı yakut tasarımlar olacaktır. Zarif ve estetik detaylarıyla büyüleyen yakut yüzükler ve küpeler arasından tercihte bulunabilirsiniz.

Boğa Burcu

Boğa hem sakin hem de evcimendir. Güvenilirliği ile de bilinen boğa, arkadaşlık ilişkilerine değer verir. Bunun yanı sıra evinde olmaya bayılan boğa, güvenli ortamlarda yer almak ister. Safir, boğa burcu kadın ve erkekleri için ideal bir taş olacaktır. Mavinin çok özel bir tonuna sahip olan safir, boğanın istediği güven ve enerjiyi ona sunacaktır. Safir yüzükler ya da kolye ve küpeler ile kombinlerinize estetik bir dokunuşta bulunabilirsiniz.  

İkizler Burcu

Kararsızlığı ile bilinen ve iletişimi oldukça kuvvetli olan ikizler, kişisel stilini ortaya koyma konusunda başarılı olduğu için ikizlerin bu yönü ön plana çıkarılmalıdır. Ayrıca insanlarla sıcak bir iletişim kurduğu için ikizler burcu kadınları turuncu gibi göz alıcı renklerle tasarlanmış pırlanta yüzük ve kolyeleri tercih edebilir.

Yengeç Burcu

Evcimen bir karakter olan ve kolay kolay her şeyi beğenmeyen yengeç, menekşe ve açık mor tonlarındaki pırlanta tasarımlardan mutluluk duyacaktır. Hayatı oldukça derin yaşayan, olaylara hassas yaklaşan Yengeç, kullanacağı pırlantaların; bu yönünü açığa çıkarmasını ister. Bu nedenle burcunuzu yansıtan pırlanta takı önerileri ile kombinlerinizi eşsiz ve göz alıcı hale getirmek istiyorsanız, açık renkli tasarımlara yönelmelisiniz.

Aslan Burcu

Kendisini her ortamda ön planda görmek isteyen ve görünürlüğü ile dikkat çekmeyi arzulayan aslanın insanlarla iletişimi oldukça başarılıdır. Aslan için sıra dışı tasarımlar, arzularını yerine getirme konusunda ideal seçenek olacaktır. Altın kolyeler, bileklikler; tarzınızı her ortamda ön plana çıkarmanıza olanak tanıyacaktır.

Başak Burcu

Başak burcu, düzen ile özdeşlemiş bir burçtur. Ayrıca her şeyi simetrik görmek isteyen başak, ferah ve estetik detaylarla hareketlilik kazanmış tasarımlara yönelmek ister. Bunun için zümrüt tasarımlar ideal bir seçenek olacaktır. Yeşilin benzersizliğini üzerinde taşıyan zümrüt yüzükler, özel günlerinizde eşsiz bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır.

Terazi Burcu

Terazi burcu, sanatçı kişiliği ile bilinir. Ayrıca romantik yönü de ağır basan terazi; kendisine klasik, zarif ve estetik pırlanta tasarımların sunulması gerekir. Pırlanta tektaş ile mutlu olan teraziler, suyolu pırlanta bileklik gücüne de inanır. Ayrıca açık mavi ve pembe, terazi ile özdeşlemiş renklerdir.

Akrep Burcu

Karakteristik özelliklerini rahatça ortaya koyabilen akrepler, sadık ve cesur kişilerdir. Ayrıca en tutkulu burçlar arasında yer alan akrep için ideal taş, yakut olacaktır. Yakut tasarımlar, akrepin içindeki tutkuyu açığa çıkarma konusunda oldukça başarılıdır. Bunun yanı sıra lacivert taşlı tasarımlar da akrepleri bir hayli mutlu eder.

Yay Burcu

Neşe ve coşku denildiğinde akıllara gelen yay burcu, pırlanta tasarımları hayatının her alanında kullanabilir. Kıyafetlerini pırlantanın eşsiz dokunuşuyla tamamlayarak içlerindeki coşkuyu açığa çıkarır.

Oğlak Burcu

Olgun karakteriyle dikkatleri üzerine çeken oğlak burcu, aynı zamanda işlerine düşkündür. Bu nedenle oğlak burcu için nötr renkler ideal olacaktır. Koyu lacivert ve menekşe renkleri, oğlakları yansıtan renklerdir. Bu renkleri üzerinde taşıyan tasarımlar, oğlakların neşeli karakterlerini temsil edecektir.

Kova Burcu

Haya dünyası ve zekasıyla ön plana çıkan kova, renkli takıların gücüne inanır. Bu nedenle burcunuzu yansıtan pırlanta takı önerileri arasında yer alan renkli taşlı tasarımlar arasından tercihte bulunabilirsiniz.

Balık Burcu

Duygusal ve hayalperest olan balık, bu özelliklerini ön plana çıkaracak takıları arzular. Baget pırlanta kolyeler, tamtur yüzükler; Balık’ı sembolize eden tasarımlardır.

Sıra dışı pırlanta kesimleriyle sizlere benzersiz tasarımlar sunmakta olan Craft Pırlanta, çok özel tasarımlara mütevazi fiyatlarla ulaşmanızı sağlıyor.

Bir önceki yazımıza https://www.craftpirlanta.com/blog/kisin-en-sevilen-5-pirlanta-mucevheri linkinden ulaşabilirsiniz.

Hakan Cicek

Hakan Çicek