İkizler Burcu Kadınları İçin Mücevher Önerileri

Eklenme Tarihi:
Güncellenme Tarihi:

İkizler Burcu Kadınları İçin Mücevher Önerileri

Hava grubunda yer alan İkizler burcu, 22 Mayıs ve 21 Haziran arasında doğanları kapsar. Bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ve değişken ruh hâliyle öne çıkan İkizler burçlarını bir yerde sabit tutmak ya da uzun süre bir konu üzerinde odaklanmış hâlde bulmak neredeyse imkânsızdır.

Neşeli ve dost canlısı olmasıyla da bilinen İkizler burcu, meraklı ve çabuk sıkılan yapısından dolayı her daim yeniliklerin peşinde koşar. Yaratıcı ve sıra dışı fikirlere hayranlık duyan İkizler burcunun giyim ve aksesuar tercihleri de karakteristik özellikleri doğrultusunda şekillenir.

En son trendleri yakından takip eden İkizler burcu, moda olan her şeyi kendine yakıştırmayı başarır. Değişken ruh hâlinden dolayı bir gün çok şık, bir gün oldukça salaş bir hâlde görebileceğiniz İkizler burcu günlük modu ve o moda uygun giyim tercihleri ne olursa olsun özgün tarzını göz alıcı takılarla tamamlamayı ihmal etmez.

İkizler Burcunun Rengi: Sarı

İkizler burcu renkleri olarak sarı ve sarının tonları ön plana çıkar. İkizler burcunun canlı, kıpır kıpır ve neşeli yapısını; mutluluğu, eğlenceyi ve umudu sembolize eden sarı renk eksiksiz bir şekilde tamamlar. İkizler burcu rengi olan sarı, aynı zamanda ışıltılı görünümüyle de dikkat çeker. Sarı rengin ışıltısı İkizler burçlarının pozitif enerjisinin yansımasını arttırır.  

İkizler burcu taş rengi olan mavi, yeşil ve beyaz ise enerji dengeleme görevi üstlenir. Göğün, denizin rengi olan huzur kaynağı mavi; doğanın canlılığını, tazeliğini taşıyan yeşil; yalınlığın zarafetini yansıtan beyaz, İkizler burcunun bazen aşırıya kaçan enerjisini dengeleyerek İkizler burçlarına dinginlik ve sakinlik kazandırır.   

İkizler burcunun takı seçimlerinde sarı ve ona eşlik eden mavi, yeşil ve beyaz renkler belirleyici unsur olur.

İkizler Burcunun Taşları

“İkizler burcu doğal taşı nedir?” sorusunu İkizler burcu taş renklerinden yola çıkarak yanıtlamak mümkündür. Dolayısıyla açık gök mavisi ve hafif yeşile çalan deniz mavisinin birleşiminden oluşan benzersiz rengiyle akuamarin İkizler burcu taşı olarak ilk sırada yer alır.

Akuamarin haricinde beyaz ve fildişi renginde inci de “İkizler burcu taşı nedir?” sorusuna cevap niteliğindedir. İkizler burcu taşları ve özellikleri sayesinde şık bir görünümün yanı sıra fiziksel ve ruhsal faydalar da elde edebilir.

Önemli olan nokta “İkizler burcu hangi doğal taşı hangi durumlarda kullanmalıdır?” sorusunu doğru bir şekilde yanıtlamaktır. Örneğin İkizler burcunun stres, kaygı ve endişe seviyelerinin yükseldiği durumlarda huzur ve güven veren akuamarin taşını kullanması gerekirken yaratıcılık ve odaklanma sorunlarının yaşandığı zamanlarda zekâ ve sezgi gücünü harekete geçiren inci taşını kullanması gerekir.

İnci

İnci, İkizler burcu doğal taş seçiminde öne çıkan bir seçenektir. Sıcak ve ılıman iklimin hüküm sürdüğü bölgelerdeki denizlerde yaşayan istiridye ve midyelerin içerisinde 10 yıl gibi bir sürede oluşan inci, yuvarlak formu ve ışıltılı görünümüyle tanınır. Her ne kadar pembe ve siyah gibi renkleri de olsa İkizler burçlarının ideal inci renkleri beyaz ya da kremdir.

Zihin gücü üzerinde olumlu değişimlere yol açtığı düşünülen inci, entelektüel yapısıyla bilinen İkizler burcunun yaratıcılık konusunda sıkıntı çektiği anlarda imdadına yetişerek ilham kaynağı olur. İncinin zarif ve yalın estetiği ise İkizler burcunun dikkat çekici stilini tamamlamak üzere sade ama iddialı bir görünüm sunar.   

Akuamarin

İkizler burcu için doğal taş denince akla ilk gelen seçenek olan akuamarin, beril minerali ailesine ait bir taştır. Taşın karakteristik rengi denizin berrak mavi tonunu anımsatır.

Değerli taşlardan biri olan akuamarin sakinlik, dinginlik ve iç huzur sağlayarak İkizler burcunun stresle baş etmesine yardımcı olur. Mavinin farklı tonlarının yansımasının görülebileceği benzersiz güzellikteki rengiyle akuamarin taşı, İkizler burcunun şıklığını zenginleştiren bir unsur olarak aksesuarlarda yer alır.

İkizler Burcuna Hitap Edecek Takılar

İkizler burcuna hitap edecek takılar arasında inci ve akuamarin gibi taşlarla bezenmiş mücevherler başta yer alır. Ancak bu taşların hiçbiri İkizler burcunun rengi sarının yansıması olan altının yerini tutmayı başaramaz. Eğer İkizler burcu bir arkadaşınıza ya da partnerinize hediye almayı düşünüyorsanız öncelikli tercihiniz kesinlikle altın takılar olmalıdır.

Diğer burçlara yönelik takı tercihlerini de merak ediyorsanız “Burcuma Göre Takı Önerileri” adlı yazımızı okuyabilirsiniz.

Altın Kolye

İkizler burcu, kolye kullanarak stilini tamamlamayı sıklıkla tercih eder. İkizler, gümüş kolye modellerini ara sıra kullansa da çoğunlukla altını tercih eder. Neşesiyle etrafa pozitif enerji saçan İkizler burcu, altın kolye tasarımlarının yardımıyla bu enerjiyi ışıltıya dönüştürür. Akuamarin ve inci gibi İkizler burcu taşı kolye modelleri ise İkizler burçlarının gönlünü fethetmenin en etkili yoludur.

Eğer İkizler burcuysanız ya da İkizler burcu olan bir yakınınıza hediye almayı planlıyorsanız yaratıcı ve iddialı tasarımlara sahip Craft Pırlanta’nın altın kolye modelleri tam size göre!

Altın Zincir Kolye

İkizler burçları her türlü giyim tarzını kendilerine yakıştırmayı başarır. Giyim tarzına uygun aksesuar seçerken sade ama iddialı parçalarla şıklığını tamamlamayı tercih eder. Bu bakımdan altın zincir kolye modelleri İkizler burcunun vazgeçilmez takıları arasında yer alır.  

Altın Bilezik

Altın bilezik ve bileklikler, İkizler burcunun gündelik yaşamlarında en çok kullandıkları takılardır. Altının ışıltısını her an yanında taşımak isteyen İkizler burcunun öncelikli tercihi altın bileklik modelleri olur. Özellikle İkizler burcu doğal taşı olan akuamarin ya da incilerle bezenmiş bilezikler, İkizler burcunun ışıltı kaynağıdır. İkizler burcu taşlarından olsun ya da olmasın altın bir bilezik onları mutlu edecektir.  

Altın Yüzük

Hem şıklığın hem de sonsuz sadakatin simgesi olan altın yüzük modelleri, İkizler burcunun parmağında her daim yer bulur. Ellerinin zarafetini ve narinliğini altın yüzük modelleriyle tamamlarlar. İkizler burcu uğurlu taşı akuamarin ya da incinin bulunduğu altın yüzük modelleri, İkizler burçlarına şıklığın yanı sıra değerli taşların pozitif enerjisini de getirir. Bu doğrultuda bir tercih yapmak istiyorsanız İkizler burcu taşı rengi olan mavi ve yeşili en güzel şekilde yansıtan zümrüt ve safir yüzük modellerini de deneyebilirsiniz.

Hakan Cicek

Hakan Çicek