Koç Burcu Kadınları için Mücevher Önerileri

Eklenme Tarihi:

Koç Burcu Kadınları için Mücevher Önerileri

21 Mart ila 20 Nisan arasında doğan Koç burçları; tutkulu, kararlı, cesur ve canlı yapılarıyla öne çıkar. Zodyak kuşağının ilk burcu olan Koç, öncü ve lider ruhludur. Gösterişli, iddialı ve sıra dışı tarzlarıyla Koç burçları trendlerin de öncüsüdür. Göz alıcı stiliyle bir Koç burcu, etraftaki diğer burçların arasından kolayca sıyrılabilir. İhtişamı ve lüksü seven bu burç, günlük kombinlerinde dahi kullandıkları iddialı parçalar sayesinde dikkatleri üzerine çekmeyi başarır.

Dış görünüşleri konusunda son derece titiz olan Koç burcuna hediye alırken en az onlar kadar dikkatli olmak gerekir. Koç burcu doğum günü hediyesi arıyorsanız tercihinizi mücevherlerden yana yapabilirsiniz. Koç burcu kadını hediye önerileri için Craft Pırlanta’nın “Burcuma göre pırlanta” yazısını da inceleyebilirsiniz.

Koç Burcunun Rengi: Kırmızı

Koç burcu rengi, tutkunun enerjinin ve cesaretin rengi olan kırmızıdır. Aynı zamanda gücü de simgeleyen bu renk, Koç burçlarının tutku dolu, hareketli ve iddialı doğasına işaret eder. Kırmızı renk, Koç burcunun ruhunu yansıtmasının yanı sıra enerjisini de artırır. Baskın olmayı ve gösterişi seven Koçlar, kırmızı rengi de bu nedenle sever. Canlı ve enerjik kişiliklerini kırmızıyla destekleyebilirler. Her zaman dikkat çekmeyi seven bu cesur burca kırmızı aksesuarlar hediye edebilirsiniz. 

Koç Burcunun Doğal Taşı: Yakut

Burca yönelik bir hediye almak isteyenlerin en çok merak ettiği noktalardan biri “Koç burcu taşı nedir?” sorusudur. “Koç burcu hangi doğal taşı kullanmalı?” sorusunun birçok farklı cevabı bulunur. Ancak Koç burcu için doğal taşlar arasında yakut öne çıkar. Yakut taşı Koç burcunun cesur, gösterişli ve baskın kişiliğini sembolize eder.

Ateş burcu olan Koç, tutkulu bir kişiliğe sahiptir. Dolayısıyla Koç burcu taşı olarak ateş kırmızısı rengindeki yakut idealdir. Koç burcu taşı, rengiyle göz doldururken enerjisiyle kombinlere canlılık kazandırır. Altın sarısıyla eşsiz bir uyuma sahip olan yakut, aynı zamanda Koç burcunun çekiciliğini yansıtır. 

Koç Burcuna Hitap Edecek Mücevherler

Koç burcu gösterişli kombinler yapmasa dahi şık olmayı başarır. Basit bir tişört, kot pantolon ve spor ayakkabı kombininde dahi zarafetleriyle dikkat çekebilirler. Bu günlük kombinde kullanacakları mücevherler sayesinde ortaya farklı ancak göz alıcı bir görünüm koyarlar. Zincir kolyeler, altın bileklikler ve pırlanta yüzük modelleri bir Koç burcunun vazgeçilmez aksesuarları arasında olabilir.

Eğer bir Koç burcuna hediye alacaksanız onun zevkine hitap edebilecek mücevherleri tercih edebilirsiniz. Özellikle parlak altın tasarımlar Koç burcu için uygun hediye alternatifleridir. Tasarımı basit dursa da göz alıcı ve güçlü bir tarzı olan takılar, bu burcun kadınları için idealdir.

Koç burcu doğal taşlarından olan yakutun kullanıldığı takıları da tercih edebilirsiniz. Koç burcu taşı olan yakut, dürüstlük ve öz güvenin simgesi olarak kabul edilir. Koç burçlarının sıra dışı tarzının zamansız şıklığa sahip bu tamamlayıcısı; yüzük, kolye ve bilekliklerde kullanılabilir. Koç burcu doğal taşıyla tasarlanan bu mücevherler, her ortamda dikkatleri üzerine çeker.

Yakut Kolye

Koçların enerjik, hareketli ve capcanlı yapısının simgesi olan yakut, kolyelerde sıkça kullanılır. Sevdikleriniz için Koç burcu kolyesi almak isterseniz yakut kolyeler iyi bir seçim olabilir. Altın renkli zincirin tutkuyu yansıtan kırmızı yakutla uyumu, Koç burçlarını cezbedebilir. Bunun yanı sıra pırlanta harf kolye modellerini de tercih edebilirsiniz.

Yakut Bilezik

Koç burcu taşlarından yakut, bilezik ve bileklikleri de süsler. Bir Koç kadınını mutlu etmek için onun kadar göz alıcı olan yakut bilezik modellerini ona hediye edebilirsiniz. Ayrıca göz alıcı tarzını eşsiz bir şekilde tamamlamasını yakut bilezikler ile mümkün hâle getirebilirsiniz.

Yakut Yüzük

Koç burcu yüzükleri de Koç burçları gibi göz alıcı şekilde tasarlanır. Koç burcu için doğal taş yüzük arayanlar, yakut yüzükleri inceleyebilir. Yakut yüzük anlamı ise aşk, güç ve cesarettir. Tam anlamıyla Koçları yansıtan bu hediye sayesinde partnerinizi mutlu edebilirsiniz.  Craft Pırlanta’nın yakut yüzük modellerini inceleyerek birbirinden şık alternatifler arasından seçim yapabilirsiniz.

 

Hakan Cicek

Hakan Çicek