Ünlülerin Vazgeçemediği Pırlanta Mücevherler

Eklenme Tarihi:

Ünlülerin Vazgeçemediği Pırlanta Mücevherler

Pırlanta mücevher; aşkın, sevginin, sonsuzluğun ve yaşama bağlılığın ifadesi… Eşsiz kombinlerini incelikli bir dokunuşla tamamlamak isteyen kadınların tercih ettiği pırlanta mücevherler, kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir noktada bulunuyor. Genellikle sevgi ve aşk gibi duygularla tanımlansa da zaman zaman maddi değeri ile de kadınların gözdesi oluyor.

Her kadının dikkatini çekmeyi başaran pırlanta mücevherler, ünlülerin de hayal dünyalarına renk katıyor. 100 karatlık elmas kolyesi ile dikkatleri üzerine çeken Jennifer Lawrence, kalp tasarımlı nişan yüzüğü ile objektiflere yakalanan Lady Gaga ve daha pek çok ünlü isim; pırlantanın eşsizliğine kombinlerinde yer vermiş. İşte ünlülerin vazgeçemediği pırlanta mücevherler listesi!

Jennifer Lawrence: 100 Karatlık Elmas Kolye

Elmas, doğanın benzersizliğini mücevherlere taşıyan çok özel ve değerli taş… Birçok farklı mücevhere hayat veren elmas, başarılı oyuncu Jennifer Lawrence’nin de dikkatini çekmiş olacak ki Lawrence, 2014 yılında En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü alacağı ödül töreninde 100 karatlık elmas kolye takarak elmasa hak ettiği değeri vermiştir.

Kırmızı Dor elbisesi ile geceye katılan ve elbisenin üzerinde 100 karatlık bir elmas kolye kullanan Lawrence, şık ve zarif görünümüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Elmasın en özel ve en şık hali olarak değerlendirilebilen kolye, elbisenin zarafetine zarafet katmıştır.

Elizabeth Taylor: 29,4 Karatlık Zümrüt Kesimli Pırlanta Yüzük

Ünlülerin vazgeçemediği pırlanta mücevherler listesine zümrüt pırlanta yüzük dahil etmemek, pırlanta yüzüğü karanlığa hapsetmek gibi olacaktır. Amerikalı oyuncu Elizabeth Taylor hem oyunculuğu hem de zarif kombinleriyle ön plana çıkan isimler arasında yer alıyor. Üçüncü evliliğinde Mike Todd tarafından kendisine verilen 29,4 karatlık zümrüt kesimli pırlanta yüzük ile ön plana çıkan ünlü oyuncu, pırlanta yüzüğe hak ettiği değeri verdiğinden, zümrüt kesimin de bir süre sonra yaygınlık kazandığını belirtmek mümkün.

Lady Gaga: Kalp Tasarımlı Nişan Yüzüğü

Nişan yüzükleri, sevgi ve aşkı simgeledikleri, uzun birliktelikler adına estetik bir dokunuşta bulundukları için mücevher dünyasının en özel tasarımları arasında yer alıyor. Pırlantanın zarafetini ön plana çıkarma konusunda son derece başarılı olan kalp figürünün yer aldığı kalp tasarımlı nişan yüzüğü, Lady Gaga’nın zarif parmaklarında ışıltısı ile nazlı nazlı salınmıştır.

Katılımcısı olacağı Oscar törenlerinden bir tanesine eşsiz beyaz elbisesi ve kalp tasarımlı nişan yüzüğü ile katılan Lady Gaga, hiç şüphe yok ki törenin en çok konuşulan isimlerinden biri olmuştur. Sade ve nostaljik elbisesi üzerinde kullandığı nişan yüzüğü, kalp detayı ve benzersiz tasarımıyla elbisenin incelikli bir şekilde tamamlanmasını sağlamıştır. Nişan yüzüğü ile uyumlu 90 karatlık elmas küpelerini de kullanarak kombinini tamamlayan Lady Gaga, kullandığı mücevherlerle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Mia Farrow: 9 Karatlık Damla Kesim Pırlanta

Damla kesim, gözyaşı ya da yağmur damlası görünümünde olan ve mücevherin büyülü bir görünüm elde etmesini sağlayan çok özel bir kesimdir. Altın Küre Ödülü’ne sahip Amerikalı oyuncu Mia Farrow’un 9 karatlık damla kesim pırlantası, damla kesimin en özel yansımalarından biri olmuştur. Armut şeklinde olan ve 9 karatlık damla kesim pırlantanın hayat verdiği mücevher, bir tasarımdan çok daha fazlasını ifade etmektedir. Mücevher, ünlülerin vazgeçemediği pırlanta mücevherler listesinde olmayı çoktan hak etti!

Çok özel pırlanta kesimlerini kullanan ve ünlülerin de tercih edebileceği pırlanta mücevherlere yer veren Craft Pırlanta, birbirinden özel tasarımlar arasından seçim yapmanızı mümkün kılıyor. Sizlere sunulan ve eşsiz detaylarıyla kombinlerinizi estetik bir şekilde tamamlayacak olan pırlanta mücevherler arasından arzu ettiklerinizi satın alabilirsiniz.

Bu yazımızda sizler için ünlülerin vazgeçemediği pırlanta mücevherler başlığına değindik. Bir önceki yazımıza https://www.craftpirlanta.com/blog/ozel-pirlanta-kesimleri-nelerdir linkinden ulaşabilirsiniz.

Hakan Cicek

Hakan Çicek